C.V De Beeren

Welkom op de website van C.V De Beeren
 

 

 

Home
Prins Albert 1e
Programma 2019-2020
Privacy Policy
Contact
Fotoalbum
Sponsoren
prinsenpaar Prins Eddy 1e en Prinses José 1e
jeugdprins Tom1e
Verenigings info
Nieuws
Carnavalsschlager
Geschiedenis  

 

Nieuwe prinscarnaval in Beersdal heet Patrick van Kerkhof

Proclamatieavond weer een geweldige happening

 

Zaterdag 21 november jl. was het voor carnavalsvereniging de Beeren, thuis in de wijk Beersdal weer een top prinsenproclamatie, c.q. geweldige happening. De vele aanwezige carnavallisten zowel uit Beersdal en ook omgeving beleefde een geweldige gezellige avond, waar ‘sjpass en plezeer” weer hoogtij vierde. Maar ook diverse bevriende carnavalsverenigingen gaven met hun aanwezigheid een kleurrijk cachet aan dit evenement, zodat de ambiance in narrentempel “DE BEERENSJTAL” aan de Maasstraat 10 up tot date te noemen was. Niet zo verwonderlijk eigenlijk, want gelijk het bekende Sinterklaaslied: vol verwachting klopt ons hart was ook op deze avond zeker van toepassing, niet gerelateerd aan Sinterklaas, maar op de komst en onthulling van de nieuwe prins en/of prinses 2015/2016 van C.V de Beeren. 

Maar eer het moment supręme aangebroken was werd eerst met het nodige elan afscheid genomen van regerend prinses Willeke l (Bongers). Een meer als terechte afscheid plichtpleging voor een prinses die een heel jaar lang, niet alleen met haar knap ogende en spontane verschijning, maar nadrukkelijk met verve haar “vasteloavends”-functie vervulde. Bij het afscheid bleek dan ook overduidelijk dat Beersdal hiervoor haar veel dank verschuldigd was. Vervolgens werd de spanning in de narrentempel gestaag opgevoerd middels muzikale ondersteuning van D.J. Roy en spetterende optredens van diverse artiesten.

Toen het tijdstip aangebroken was dat de nieuwe prins en/of prinses zich zou aandienen, kwam ineens een “beer” de narrentempel binnenrijden. Aansluitend werd de aftel countdown ingezet en geheel tegen de verwachting in, maar zeker verrassend te noemen, sprong onder applaus en de nodige alaafs Patrick van Kerkhof uit het berenkostuum. Hij zal, als opvolger van charmante Willeke, gaan regeren als prins Patrick l. De nieuwe 40 jarige heerser is geboren in Beersdal, maar woont sinds enkele maanden op de 16e etage op nummer 125 van een flat in de Drieoortsput in Heerlen nabij Douve Weide/kant autoweg en ziekenhuis. 

Hoe gek het ook klinkt, maar de nieuwe doorluchtige “vasteloavends’’-prins De Beeren mag terecht claimen dat hij een prins is die woonachtig is in de hoogst gelegen residentie van Heerlen. Naar we vernemen zal het nog een hele klus worden om zijn prinselijke residentie te versieren. Saillant detail: bij goed weer kan hij zelfs zijn “vasteloavend”-rijk Beersdal overzien. In zijn burgerlijk leven is hij heftruck chauffeur bij Invista BV Kerkrade en naast carnaval doet hij graag zwemmen, biljarten en vissen. Zondag 17 januari kan eenieder tussen 15.11 en 19.11 uur prins Patrick l komen feliciteren tijdens de dan te houden receptie in De Beerensjtal Maasstraat 10 Beersdal.

 

 

 

 


Home Prins Albert 1e Programma 2019-2020 Privacy Policy Contact Fotoalbum Sponsoren prinsenpaar Prins Eddy 1e en Prinses José 1e jeugdprins Tom1e Verenigings info Nieuws Carnavalsschlager Geschiedenis