C.V De Beeren

Welkom op de website van C.V De Beeren
 

 


Home
Prins Albert 1e
Programma 2019-2020
Privacy Policy
Contact
Fotoalbum
Sponsoren
prinsenpaar Prins Eddy 1e en Prinses José 1e
jeugdprins Tom1e
Verenigings info
Nieuws
Carnavalsschlager
Geschiedenis    

 

 

 

 

 

 

Heerlen, 23-11-2019

                                Nieuwe Prins C.V. De Beeren seizoen 2019 / 2020 

 

Onder toezien van diverse gastverenigingen in een Prachtige Ambiance is           

vrijdag 22 november in “Buurthuis” aan de Maasstr.10 In Beersdal de nieuwe Prins geproclameerd.

 

Het is :  Prins Albert 1e (Postmus)

 

Vanaf 20.11 uur werd de spanning langzaam opgevoerd,en gezorgd dan iedereen in de juiste stemming kwam, dit gebeurde met optreden van Spik & Span, gevolgd door een optreden van Kartoesj.

Eerst werd er afscheid genomen van ons Prinsenpaar  Prins Eddy 1e  en José 1e die mogen  terugkijken op een fantastisch regeringsjaar.

Omstreeks 22.11 uur was het dan zover, Er kwam de Mystery Guest van de Avond binnen, dit waren niemand minder dan “Herriemenie Misarabel” met in hun Midden “Bart Storcken” en “Emil Szarkowiz”, toen ontplofte het van plezier, ze zette de zaal kompleet op z’n  kop.
Maar ze hadden ook nog een verrassing bij zich, dit was de nieuwe prins Albert 1e    
 

Albert Postmus is 44 jaar, Vrijgezel en woonachtig aan de Schelsberg in Beersdal, in het dagelijks leven is hij werkzaam bij Bours Group Maasstricht.
Zij hobbys zijn voetbal en vissen maar zijn grootste interesse gaat uit naar carnaval, hij is nu sinds 2 jaar in de raad van elf en dit bevalt hem prima, en nu hij prins is geworden komt een van zijn wensen uit, want als kleine jongen speelde hij al alsof  hij prins was. Nu mag hij het in het echt laten zien. 
 

De receptie ter ere van  Prins Albert 1e zal worden gehouden op: Zondag 19  januari 2020  tussen 14.11 en 19.11 uur in Buurthuis Beersdal, Maasstraat 10. 

Bedankt namens bestuur C.V. De Beeren.

W.Laurens, Secretaris.

 

 


Home Prins Albert 1e Programma 2019-2020 Privacy Policy Contact Fotoalbum Sponsoren prinsenpaar Prins Eddy 1e en Prinses José 1e jeugdprins Tom1e Verenigings info Nieuws Carnavalsschlager Geschiedenis