C.V De Beeren

   Welkom op de website van C.V De Beeren

 


Home
Prinsenpaar Eddy & Jose.htm
Programma 2019-2020
Sponsoren
Privacy Policy
Contact
Fotoalbum
Verenigings info
Nieuws
Carnavalsschlager
Geschiedenis      
 
 

Heerlen, 25-11-2018

                                Prinsenpaar bij C.V. De Beeren seizoen 2018 / 2019 

 

Onder toezien van diverse gastverenigingen in een Prachtige Ambiance is
vrijdag 23 november in “Buurthuis”  aan de Maasstr.10  In Beersdal een Prinsenpaar   geproclameerd.
 

Het Zijn :  Prins Eddy 1e   & Prinses José 1e ( Backus)

 

Vanaf 20.11 uur werd de spanning langzaam opgevoerd, eerst volgde een optreden van Duo Toujour, gevolgd door niemand minder dan ras artiest Fabrizo die de zaal op zijn kop zette. En de charmante Artieste Marleen Rutten maakte de avond compleet.

Eerst werd er afscheid genomen van Prins Stefan 1e die mag terugzien op een fantastisch regeringsjaar Omstreeks 22.11 uur was het dan zover, onder opzwepende muziek kwamen vanuit verschillende kanten in de zaal 3 gestaltes naar voren, de President begon ze te bevragen tot er een overbleef. Na aftellen van 11 tot 0 bleek dit José Backus-Strouken te zijn, ze wilde wel prinses worden, maar onder een voorwaarde dat haar man en raad van elf lid Eddy Backus Prins zou worden. Zo gezegd zo gedaan, en in het 62e jaar van ons bestaan hebben we dit seizoen een Prinsenpaar.

Ze mogen zich nu een jaar lang Prins Eddy 1e  & Prinses José 1e  van C.V. De Beeren noemen.  .

Eddy Backus is 57 jaar en in het dagelijks leven werkzaam bij wooncorporatie “Woonpunt Maastricht” met als locatie Hoensbroek. Zijn passie is muziek, hij heeft jaren in diverse orkesten gespeeld. Eddy is al 28 jaar getrouwd met José Backus- Strouken.

José Backus –Strouken is 54 jaar en werkzaam bij WOZL als logistiek medewerker. Haar interesse is het maken van legbord puzzels. Ze zijn woonachtig in de wijk Passart en hun gezamenlijke hobby’s zijn films kijken en natuurlijk carnaval,  tevens is op dit moment is hun kleindochter Iris 1e Jeugdprinses bij de Beeren. 

De receptie ter ere van  Prinsenpaar, Prins Eddy 1e en Prinses José 1e zal worden gehouden op: Zondag 20  januari 2019  tussen 15.11 en 19.11 uur in Buurthuis Beersdal, Maasstraat 10  

Tevens kunt u deze dag ook de felicitaties overbrengen op de nieuwe Jeugdprins 2019 (deze wordt op 13 jan. geproclameerd) en op Jubilaris 1 x 11 jaar “Stefan Laan”.

 

Bedankt namens bestuur C.V. De Beeren.

W.Laurens, Secretaris.

 

 

 


Home Prinsenpaar Eddy & Jose.htm Programma 2019-2020 Sponsoren Privacy Policy Contact Fotoalbum Verenigings info Nieuws Carnavalsschlager Geschiedenis